PIŠKOTKI

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je majhen fragment besedila, ki ga spletna stran pošlje brskalniku med obiskom strani. Tako spletna stran prepozna uporabnika in beleži informacije o obisku ter nastavitvah. To omogoča prijaznejši in enostavnejši obisk spletne strani ob naslednjem obisku. Piškotki so ključni za bolj prijetno in učinkovito uporabo spletne strani.

Preko piškotkov prilagajamo vsebino strani, beležimo obiskanost strani, štejemo obiskovalce, omogočamo oddajo naročil, varujemo vaše podatke in se zapomnimo vaše preference in nastavitve. Uporaba naše strani je s piškotki učinkovitejša in prijetnejša.

https://www.mestnelekarne.si/ uporablja različne vrste piškotkov, ki jih lahko pregledate in upravljate v svojem brskalniku. V nekaterih brskalnikih za mobilne naprave to morda ni mogoče.

Ime piškotkaNamenČas piškotkaVir
cookie_notice_acceptedPiškotek si zapomni, če ste se strinjali s sprejemanjem piškotkov.1 mesechttps://www.mestnelekarne.si/
PH_HPXY_CHECKTa piškotek uporablja jezik PHP, da omogoči shranjevanje šifriranih spremenljivk sej na spletnem strežniku.Po končani seji brskanja.https://www.mestnelekarne.si/
opt-in-socialPiškotek si zapomni, če ste se strinjali s sprejemanjem piškotkov.1 mesechttps://www.mestnelekarne.si/
opt-in-remarketingPiškotek si zapomni, če ste se strinjali s sprejemanjem piškotkov.1 mesechttps://www.mestnelekarne.si/

Opomba: vsebina objavljena na naših spletnih straneh, občasno vsebuje tudi video vsebine s tujih strani (vdelan video). To pomeni, da uporabniku s tehničnega vidika serviramo vsebine tretjih strani (npr. YouTube), ki vključujejo lastne oglasne sisteme in s tem uporabniku namestijo lastne piškotke, ki jih uporabljajo za svoje namene.

* Zunanje storitve kot so Facebook, Google, lahko namestijo piškotke, ne glede na to, ali ste prijavljeni v njihovo storitev. Upravljanje njihovih piškotkov je urejeno v skladu s pogoji, ki ste jih sprejeli ob registraciji na njihove storitve.

* Zunanje storitve kot so Facebook, Google, lahko namestijo piškotke, ne glede na to, ali ste prijavljeni v njihovo storitev. Upravljanje njihovih piškotkov je urejeno v skladu s pogoji, ki ste jih sprejeli ob registraciji na njihove storitve.

Imate popoln nadzor nad piškotki in vedno lahko sami odločite, ali želite dovoliti shranjevanje piškotkov na svoji napravi.

https://www.mestnelekarne.si/ uporabnikom omogoča, da se odločijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov. Opozarjamo, da lahko zavrnitev piškotkov vpliva na delovanje spletne strani in nekatere funkcionalnosti morda ne bodo dostopne. Če zavrnete določene piškotke, bo prikaz vsebine in dostop do spletne strani lahko omejen.

Priporočamo, da za optimalno uporabniško izkušnjo in delovanje naše spletne strani sprejmete piškotke.Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem brskalniku.

Več informacij o nastavitvah za piškotke v posameznem brskalniku najdete na naslednjih povezavah: